Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud
De inhoud van de website van Hotel het Wapen van Delden is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel Hotel het Wapen van Delden haar best doet om alle informatie, fotografie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden gegeven. Hotel het Wapen van Delden kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Hotel het Wapen van Delden ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Auteursrechten
Hotel het Wapen van Delden tracht altijd de auteursrechten van derden in acht te nemen of gebruik te maken van zelfgemaakt en licentie vrij werk: tekeningen, tekst- en fotomateriaal. De door Hotel het Wapen van Delden gemaakte inhoud en werken op de pagina’s zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming van Hotel het Wapen van Delden en Straver reclame en vormgeving, dan wel van de desbetreffende auteur en/of maker.

Op de website van Hotel het Wapen van Delden wordt gebruik gemaakt van zowel eigen fotomateriaal als fotomateriaal dat door onze leveranciers en de maker van deze website beschikbaar is gesteld. Mocht de maker, auteur of rechthebbende bezwaar hebben tegen dit gebruik, verzoeken wij hem/haar ons daarvan op de hoogte te stellen. Betreffende fotomateriaal zal in overleg worden verwijderd.